Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se...
Mancare moldoveneasca de potarnichiPrepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au fiert...
Pilaf de prepelitePotarnichile se curata si se golesc de intestine. Ficatul se toaca marunt impreuna cu 100 gr carne de porc, putina paine,...
Potarnichi cu sosSitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne...
Sote de sitariCarnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza,...
Perisoare din carne de potarnichiSitarii curatati se pun la rumenit in putin unt. Apoi se scot si se desfac picioarele, pieptul si aripile. Se pun bucatile de...
Sitari in vinLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiSe taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi...
Escalop din carne de ursSe taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura...
Papricas din carne de ursCarnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura...
Snitel din carne de urs, inabusitCarnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne...
Mititei din carne de cerbCarnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si...
Muschi tocat din carne de cerbCarnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii...
Ostropel din carne de cerbPulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in...
Rulou din pulpa de cerbSe taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa...
Carne de urs cu ciuperciCarnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga...
Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperciSe toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...
Chiftelute marinate din carne de ursCarnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si...
Carnati din carne de ursCarnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza...
Sarmale din carne de mistretSe taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in...
Carne de cerb cu legumeCarnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta bine impreuna...
Carnati afumati din carne de mistretCotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura...
Cotlet de mistret cu ciuperciCarnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura...
Budinca din carne de mistretCarnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In...
Carne de mistret cu castraveti muratiSe pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistretSe taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura...
Rulouri de caprioara vanatorestiSpata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de carne cu o...
Spata rulata de caprioaraSe taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu...
Pilaf de orez cu carne de caprioaraSe taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor,...
Pilaf oriental de orez cu carne de caprioaraJumatate din cantitatea de faina se framanta cu untura si un praf de sare, apoi se lasa la rece. Faina ramasa se amesteca cu...
Pateu cu carneMargarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul...
Placinta cu carneFaina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se...
Placinta cu ciuperci si carneCarnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, iar apoi se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune...
Strudel cu carneCeapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si...
Placinta cu carne de vanatAceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.
Muschi tocat din carne de cerb cu aspicCarnea se toaca impreuna cu ceapa. Intr-un vas se pun carnea, ceapa, orezul, jumatate din cantitatea de marar tocat, piper si...
Sarmalute in foi de vita cu carne de vitaCartofii se taie rondele, ceapa se taie marunt iar cascavalul si morcovii se rad. Rondelele de cartofi se inabusa la cuptor...
Musaca din cartofi si carneCarnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati...
Popiete din carne de porcCarnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se...
Varza umpluta cu carne de porcCarnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se...
Rulou din carne de porc cu ciuperciIntr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul fiert, bulion, cimbrul, piperul si sarea. Dupa ce s-a racit se...
Sarmale in foi de varza cu carne de porcCarnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de manzatGelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se...
Piftie din carne de curcanSe taie cotletul in bucati groase cat degetul. Se bat usor cu ciocanul de batut carne, se condimenteaza si se pun pe gratarul...
Cotlet de porc la gratarSe pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera...
Varza dulce cu carne de porcCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata...
Chiftele din carneFicatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se...
Budinca de ficatOuale se toaca marunt si se amesteca cu carnea data prin tocator, usturoiul pisat si maioneza. Se formeaza din acest amestec...
Chiftele din carne si ouaPulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert....
Supa de taietei cu carne de puiSe curata cartofii, morcovii si ceapa, se spala bine, se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se lasa sa se...
Supa de cartofi cu carne de puiSupa crema de rosii este atat de aromata si cremoasa, incat nu iti va veni sa crezi ca nu are carne. Pui la fiert toate...
Supa crema de rosii