Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosele aperitiv cu crema de branza - Gougeres

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Gougeres sunt de fapt niste gogosele din aluat de ecler dar fara zahar, gogosele care pot fi umplute cu crema de

detalii rețetă—

Rulouri Caprese

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Rulourile Caprese sunt aperitive delicioase si usoare, ce pot servite chiar si pentru vegetarieni. Pentru acestea

detalii rețetă—

Turta cu branza si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Turta cu branza si chimen este un aperitiv cu branza foarte gustos.Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie

detalii rețetă—

Briose italiene condimentate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru a prepara aceasta reteta de briose italiene condimentate sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,

detalii rețetă—

Muffins cu turban

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Spanacul poate fi inlocuit cu urzici sau alta planta care va place. Drojdia se lichefiaza cu zaharul, apoi se

detalii rețetă—

Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza. Se stinge cu otetul de zmeura,

detalii rețetă—

Rulouri cu parmezan si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Eu aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia

detalii rețetă—

Cosulete cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga untul topit (abia caldut si el, nu fierbinte!) si zaharul. Se pune

detalii rețetă—

Gomboti cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca branza cu 1 lingura zahar, oul si cele 3 linguri de gris pana arata ca o crema. Cu lingura uda se

detalii rețetă—

Brinza de capra, gratinata, cu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se

detalii rețetă—

Crochete din cartofi cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crochetele din cartofi cu branza de vaci este o mancare cu cartofi simpla si delicioasa. se servesc cu smantana si

detalii rețetă—

Pasta de branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.

detalii rețetă—

Malai cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se

detalii rețetă—

Budinca cu franzela

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la

detalii rețetă—