Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese sunt cele mai bune si rapide dulciuri, gata in cateva minute

detalii rețetă—

Tarta cu smantana si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Tarta cu smantana si oua este un aperitiv simplu si delicios. Drojdia o dizolvam in putin lapte, un praf de sare si

detalii rețetă—

Quiche cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Quiche cu ciuperci este o reteta delicioasa. Acest aperitiv este o specialitate care are la baza un aluat crocant

detalii rețetă—

Omleta rapida cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta rapida cu verdeata este un aperitiv rapid si delicios. Dupa ce se bat ouale si se adauga laptele si sarea,

detalii rețetă—

Yorkshire pudding

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la

detalii rețetă—

Grissini - home made

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dizolvam drojdia si untul (atit cit se poate) in laptele incalzit la 37 grade. Punem faina in framintator si varsam

detalii rețetă—

Omleta cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat ouale, se adauga laptele si doua linguri de verdeata tocata marunt: ceapa verde, marar, patrunjel, sare. Se

detalii rețetă—

Omleta sanatoasa cu cas

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta sanatoasa cu cas galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile

detalii rețetă—

Ochi romanesc cu sos de branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin

detalii rețetă—

Oua in sos de vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se

detalii rețetă—

Omleta economica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru omleta economica se inmoaie cu putina apa o bucatica de drojdie cat o nuca mica, se adauga ouale, faina, se

detalii rețetă—

Omleta simpla cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta simpla cu lapte este un aperitiv rapid si delicios. Tigaia pentru omleta trebuie sa fie de fonta groasa.

detalii rețetă—

Mini omlete cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omletele cu verdeata se pot servi la micul dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, lapte.

detalii rețetă—

Terina de legume si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Terina de legume este o reteta culinara foarte simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, lapte, cascaval.

detalii rețetă—