Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Saratele cu telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Saratele cu telemea este o reteta simpla si delicioasa de saratele clasice cu branza. Este un aperitiv delicios si

detalii rețetă—

Omleta cu telemea si marar

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta cu telemea si marar se sparg ouale intr-un castron, se bat cu furculita, se adauga branza, mararul si

detalii rețetă—

Omleta italiana cu sunca si telemea

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta italiana cu sunca si telemea bateti ouale foarte bine, puneti in tigaie putina grasime si pregatiti o

detalii rețetă—

Omleta cu branza telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Omleta cu branza telemea este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se adauga sare

detalii rețetă—

Oua umplute cu branza telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec

detalii rețetă—

Omleta cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de

detalii rețetă—

Oua umplute cu telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare,

detalii rețetă—

Omleta cu telemea de oi si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se sparg ouale intr-un castron, se bat cu furculita, se adauga brinza, mararul si sarea si se amesteca totul. Se

detalii rețetă—