Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua mexicane

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 15m 

Acum ceva timp, am vazut aceasta reteta pe Paprika si am notat repede ce trebuie si cum se face. Tot am zis ca le

detalii rețetă—

VIDEOScotch Eggs sau oua scotiene

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 15m 

Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci

detalii rețetă—

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean este un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie de sarbatoare.

detalii rețetă—

Barcute delicioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Barcute delicioase este o reteta de oua umplute cu multe legume si un sos usor de maioneza. Sunt un aperitiv usor

detalii rețetă—

Tamagoyaki

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Tamagoyaki este un fel de omleta japoneza foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de un ou, zahar si

detalii rețetă—

Ochi romanesc cu sos de branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si legume

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sos picant si legume ouale rascoapte se curata si se taie felii rotunde. Se asaza feliile pe o

detalii rețetă—

Oua cu smintina si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu smintina si verdeata oua rascoapte taiate rondele se pun intr-un sos din rintas, stins cu smintina,

detalii rețetă—

Oua moi delicioase in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua moi in sos de rosii se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de

detalii rețetă—

Oua delicioasa cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale cu sos de mustar sunt aperitive delicioase. Se taie ouale felii. Se face sosul din: mustar, galbenusuri,

detalii rețetă—

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. Ficatul de pui se

detalii rețetă—

Corabioare de ou pe sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Corabioarele de ou pe sos de smantana sunt aperitive simple si decorative. Tocam verdeturile, le condimentam, le

detalii rețetă—

Ochiuri delicioase cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru ochiuri delicioase cu sos de rosii se pregatesc ochiurile la capac. In loc de smantana insa, se toarna

detalii rețetă—

Oua in sos vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la

detalii rețetă—