Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rasucita Okonomiyaki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana. Pentru

detalii rețetă—

Omleta simpla cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta simpla cu cartofi este un aperitiv rapid si delicios. Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se zdrobesc

detalii rețetă—

Oua fiesta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna

detalii rețetă—

Oua cu ansoa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura,

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu

detalii rețetă—

Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin.

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile,

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un

detalii rețetă—