Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Visinata de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Visinata de casa se lasa la macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi. Este o bautura usoara.

detalii rețetă—

Lichior de cafea cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai

detalii rețetă—

Lichior de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rade coaja de portocale si se introduce intr-o damigeana mica. Se toarna deasupra alcool, se astupa si se lasa

detalii rețetă—

Liqueur de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune 250 gr. cafea de calitate buna, prajita si macinata, intr-o sticla cu alcool de 90 grade. Se lasa sa stea

detalii rețetă—

Lichior de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se lasa batonul de vanilie la macerat in alcool, timp de 14 zile. Se amesteca cu siropul facut din zahar si apa. Se

detalii rețetă—

Lichior de portocale aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea

detalii rețetă—

Lichior de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se cojesc subtire lamiile, se pune in borcan coaja peste care se toarna alcoolul si se lasa sa stea 14 zile la

detalii rețetă—

Lichior de cafea macinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi

detalii rețetă—