Borsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.
Bors de porc cu zeama de varzaSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de perePifttelele de cartofi pot fi servite oricand. Se prepara din cartofi, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, faina si condimente.
Piftele de cartofiTocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.
Tocana populara de vacutaTochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.
Tochitura taraneascaCartofii taranesti cu carne tocata sunt usor si rapid de gatit. Pe langa cartofi, mai ai nevoie de kaiser, ceapa, condimente.
Cartofi taranesti cu carne tocataAceasta ciorba se prepara rapid si contine cartofi, ceapa, morcovi, bacon, patrunjel, chimen si smantana.
Ciorba de cartofi cu baconMancarea de muraturi este ideala in perioada postului. Contine gogonele, gogosari, conopida, varza, morcovi si ceapa.
Mancare de muraturiSalata de iarna se prepara rapid, usor si contine legume, ulei, otet si sare. este ideala in zilele de post.
Salata de iarnaFicateii la cuptor se prepara usor si rapid. Aveti nevoie de ficat de pui, cartofi, lapte, bulion, ceapa si usturoi.
Ficatei la cuptorRulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.
Rulouri de pui cu pruneBudinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.
Budinca de conopidaMancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.
Mancare de rata pe pat de varzaStrudelul cu prune este o reteta simpla de realizat. Contine zahar, faina, margarina, prune, scortisoara si biscuiti.
Strudel cu prunePentru tortilla de patatas aveti nevoie doar de cartofi, oua si condimente.
Tortilla de patatasPentru reteta de sarlota turceasca aveti nevoie de piscoturi, lapte, oua, zahar, frisca si ananas.
Sarlota ruseascaNegrese indragostite este o reteta de negresa simpla si delicioasa, pe care daca ii dati forma de inima o puteti servi de...
Negrese indragostiteCiupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.
Ciuperci umplute la cuptorPaste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.
Paste milanezeChiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcestiBaclavaua cu alune si smochine cu foi de placinta este un desert turcesc foarte dulce si insiropat, pe cat de gustos pe atat...
Baclava cu alune si smochineTocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si vin.
Tocana sicilianaPentru reteta de supa de gulas aveti nevoie de carne de porc, morcovi, patrunjel, cartofi, oua, ceapa si faina.
Supa de gulasPentru cosuletele de legume ai nevoie de faina, oua, ulei, lapte, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac si cartofi.
Cosulete de legumeSarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmale cu ciuperci servite cu smantanaMancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...
Mancare de morcovi cu perisoareConopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantanaPentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.
Gogosari umpluti cu hribiCuibul de viespi se prepara din drojdie, zahar, oua, lapte, apa, unt, miez de nuca si esenta de vanilie.
Cuib de viespi deliciosChecul cu dovleac este un aperitiv usor de preparat. Aveti nevoie de faina, unt, oua, cascaval, smantana, seminte de dovleac.
Chec cu dovleac servit cu inghetataTaiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.
Taitei cu urda si ciuperciMascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramuresenePlacinta cu ceapa si ficatei este un aperitiv delicios. Se prepara din ficatei, ceapa, marar, ciuperci, condimente si faina.
Placinta cu ceapa si ficateiBors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vitaTocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaligutaPlacinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.
Placinta dulce cu dovleacPieptul de curcan cu sos de gutui mai contine costita afumata, zahar, ulei, rosii, vin alb, lamaie si condimente.
Piept de curcan cu sos de gutuiColtunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasi cu branza si marar tocatPurcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...
Aperitive rapide - purcelusiPrajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Prajitura cu branza si dovlecelRetete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de puiAceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasareChiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacuscaSufleu de portocale este foarte simplu de preparat. Contine oua, nuci macinate, portocale, zahar, unt si rom.
Sufleu de portocaleDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutuiSpaghetele cu vinete sunt un deliciu culinar. Aceasta reteta mai contine suc de rosii, mozzarela, ulei de masline si parmezan.
Spaghete cu vinetePentru painea cu dovleac si mac ai nevoie de faina, drojdie, dovleac, sare, zahar, ulei si seminte de mac si susan.
Paine cu dovleac si macRuladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...
Rulade fantezieSufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.
Sufleu de creierBriose cu Finetti si ness sunt o prajitura ideala pentru micul dejun. Briosele sau muffins, cum li se mai spune, contin...
Briose cu Finetti si nessUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori