Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de creier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se tine creierul in apa rece ca sa iasa tot singele. Se scot apoi toate firisoarele si se fierbe in apa clocotita

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se umple un cornet cu piure de cartofi. In farfuria care merge la cuptor se toarna cu cornetul rinduri unele peste

detalii rețetă—

Sandvisuri cu unt colorat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul spuma, iar apoi se pregatesc culorile: rosu - zeama de sfecla sau boia de ardei dulce; galben-zeama

detalii rețetă—

Sufleu de brinza si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind

detalii rețetă—

Cascaval pane, in faina si pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Feliile de cascaval pane sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de cascaval, oua,

detalii rețetă—

Rulouri de kaiser

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele

detalii rețetă—

Oua mimoza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, se taie in jumatate in lungime. Se scoate galbenusul

detalii rețetă—

Icre negre frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina

detalii rețetă—

Brinza cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina.

detalii rețetă—

Oua cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt

detalii rețetă—

Jumari cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se

detalii rețetă—

Icre de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Brinza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea,

detalii rețetă—

Drob de miel cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Drob de miel cu marar este o reteta de Pasti delicioasa. Pentru aceasta reteta cu carne de miel se pune mai intai

detalii rețetă—

Chec aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina, faina, piperul si se

detalii rețetă—