Pentru rosii umplute cu orez si legume rosiile se spala, se taie partial capatul in asa fel incat sa ramana prins pe o...
Rosii umplute cu orez si legume
Pentru rosii umplute cu ciuperci si cascaval ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se...
Rosii umplute cu ciuperci si cascaval
Pentru ravioli cu spanac si cascaval ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Spanacul se curata, se spala...
Ravioli cu spanac si cascaval
Pentru praz cu masline si pasta de tomate prazul se curata, se spala, se taie bucati lungi de 5-6 cm. Ceapa se curata, se...
Praz cu masline si pasta de tomate
Pentru piure din urzici cu usturoi urzicile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se fierb 10 minute in apa...
Piure din urzici cu usturoi
Pentru piure din spanac cu usturoi spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se scurge, se...
Piure din spanac cu usturoi
Piureul din cartofi cu friganele este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Painea alba se curata de coaja si se taie...
Piure din cartofi cu friganele
Pentru piure simplu de mere merele se spala, se curata de coaja si casuta seminala, se taie felii, se introduc in apa, se...
Piure simplu de mere
Pentru pilaf cu prune uscate si ceapa orezul se alege de impuritati si se spala in mai multe ape. Prunele uscate se curata de...
Pilaf cu prune uscate si ceapaPentru pilaf cu praz prazul se curata, se spala bine, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe...
Pilaf cu praz
Perisoarele din cartofi cu sos tomat sunt mancaruri de cartofi delicioase si sanatoase. Cartofii se spala, se introduc in apa...
Perisoare din cartofi cu sos tomat
Pasta din cartofi cu maioneza este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare,...
Pasta din cartofi cu maioneza
Pentru papricas cu ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se...
Papricas cu ciuperci
Pentru morcovi soté morcovii se curata, se spala si se taie bastonase lungi de 3 cm. Morcovii se inabusa in 75 g unt, se...
Morcovi sotéPentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se...
Mancare din salata verdePentru musaca din legume cu sos tomat cartofii se spala, se introduc in apa rece cu sare, se fierb in coaja, se scurg de...
Musaca din legume cu sos tomat
Pentru mazare verde cu smantana mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Ceapa se...
Mazare verde cu smantana
Pentru legume asortate gratinate cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se scurge lichidul, se curata de coaja...
Legume asortate gratinateIahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie...
Iahnie de cartofi cu ciuperci
Pentru iahnie de fasole boabe fasolea boabe se alege de impuritati, se spala, se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se...
Iahnie de fasole boabe
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi....
Iahnie de cartofi cu ceapa si patrunjel
Pentru gulas vegetarian ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala. Jumatate din cantitate se fierb in...
Gulas vegetarianPentru ghiveci de legume cu vin alb cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, se curata, se spala, se taie cuburi....
Ghiveci de legume cu vin alb
Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul...
Galuste din gris cu piure de spanac
Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala, se...
Friganele cu mazare
Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare.
Fasole verde cu smantana si mararPentru fasole verde ardeleneasca cu smantana fasolea verde proaspata se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se...
Fasole verde ardeleneasca cu smantana
Pentru fasole batuta cu ceapa si usturoi fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa...
Fasole batuta cu ceapa si usturoi
Pentru dovlecei gratinati cu smantana si cascaval dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala, se taie cuburi...
Dovlecei gratinati cu smantana si cascaval
Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi. Dovleceii...
Dovlecei cu unt si smantana
Pentru dovlecei cu sos de lamaie dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie bucati lungi de 5-6 cm.
Dovlecei cu sos de lamaie (a la grec)Pentru conopida gratinata cu ciuperci si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se spala si se tine in apa rece cu...
Conopida gratinata cu ciuperci si cascaval
Pentru conopida gratinata cu cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare, dupa...
Conopida gratinata cu cascaval
Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare, dupa care se...
Conopida cu unt si smantana
Pentru conopida cu unt si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se tine in apa rece cu sare. Cascavalul se curata...
Conopida cu unt si cascaval
Pentru conopida cu sos remoulade conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare. Conopida se...
Conopida cu sos remoulade
Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si...
Conopida cu smantana
Pentru ciuperci delicioase cu smantana ciupercile proaspete se spala in mai multe ape si se taie lame. Faina se cerne....
Ciuperci delicioase cu smantana
Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperci
Chiftelutele din legume sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se fierb in apa cu...
Chiftelute din legume
Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se...
Chiftele din cartofi cu mazare soté
Chiftelele din cartofi cu sos de lamaie sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se...
Chiftele din cartofi cu sos de lamaie
Cartofii umpluti cu orez sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata...
Cartofi umpluti cu orez
Cartofii umpluti cu telemea de oi sunt mancaruri de cartofi cu branzeturi delicioase. Cartofii se spala, se introduc in apa...
Cartofi umpluti cu telemea de oi
Cartofii timpurii cu smantana sunt mancaruri de cartofi simple si delicioase. Cartofii se spala, se curata de coaja si se...
Cartofi timpurii cu smantana
Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa...
Cartofi surpriza cu pate de ficat
Cartofii gratinati cu branza de vaci sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert...
Cartofi gratinati cu branza de vaci
Cartofii parizieni sunt mancaruri de cartofi si oua delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja si...
Cartofi parizieni
Cartofii fierti cu unt sunt mancaruri de cartofi simple si rapide. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, dupa care se...
Cartofi fierti cu unt
Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se...
Cartofi gratinati cu cascaval si oua
Cartofii cu unt si smantana sunt mancaruri de cartofi simple si delicioase. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie...
Cartofi cu unt si smantana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori