Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Boeuf Bourguignon

complexitate reteta Redusa 

Boeuf bourguignon este o reteta clasica, iar cea prezentata aici este varianta Juliei Child. Va recomandam ca vinul

detalii rețetă—

Boeuf Stroganoff

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru Boeuf Stroganoff am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă. Am adăugat bucătile de

detalii rețetă—

Tocana de vitel cu arpagic murat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 

Mancarea de fata e cumva asa, ca un boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si

detalii rețetă—

Boeuf bourguignon cu taitei

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Boeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de

detalii rețetă—

Boeuf Bourguignon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Boeuf bourguignon este o mancare traditionala franceza. Boeuf bourguignon ca si alte feluri frantuzesti erau foarte

detalii rețetă—

Boeuf breze cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii,

detalii rețetă—

Boeuf a la Mode

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se alege o bucata de pulpa sau alta carne macra, cam de 1 1/2 - 2 kg. O bucata mai mica s-ar usca inainte de a fi

detalii rețetă—

Filet de boeuf Wellington

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se presara fileul cu un praf de nucsoara si unul de piper, se lasa la rece cel putin 2 ore. Timp de 10

detalii rețetă—

Boeuf mode

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este

detalii rețetă—