Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 50m 

O mancare de toamna usoara!

detalii rețetă—

Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Pentru retete dietetice Un preparat delicios pregatit la cuptor, cu carne de pasare!

detalii rețetă—

Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug

detalii rețetă—

Frigarui la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de pui se taie bucatele mici, ciupercile se spala si se curata, li se tai coditele, ardeiul rosu se taie

detalii rețetă—

Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Vitel cu orez si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mancarea de vitel cu orez si ciuperci este gustoasa si satioasa. Se prepara din muschi de vitel, orez, ciuperci,

detalii rețetă—

Papricas de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse

detalii rețetă—

Piept de curcan umplut cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

1.Painea se inmoaie in lapte, se scurge si se amesteca cu pireul de castane, ardeiul rosu taiat cubulete si oul

detalii rețetă—