Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulada intre legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Legumele (fara rosii) se amesteca, se sareaza si pipereaza, direct in vasul de gatit. Se unge ceafa batuta bine cu

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu varza rosie si sampanie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie

detalii rețetă—

Pere cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o

detalii rețetă—

Muschi de vita cu pere si praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Gasiti aceasta reteta cu carne pe

detalii rețetă—

Rulada de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se

detalii rețetă—

Mancare de pere cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Obiceiurile la care comunitatile omenesti, mai ales cele arhaice, renunta cel mai greu sunt cele legate de

detalii rețetă—

Pui cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se

detalii rețetă—

Muschi de miel cu crusta de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4

detalii rețetă—