Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi negru si spuma usoara de cimbru

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi

detalii rețetă—

Pilaf de pui simplu si delicios

complexitate reteta Redusa 

Pentru pilaf de pui simplu si delicios puiul curatat si spalat se taie in bucati si se pune la fiert in apa rece cu

detalii rețetă—

Picioare de vitel rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu

detalii rețetă—

Picioare de vitel cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita

detalii rețetă—

Mancare din carne de vitel cu sos de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata

detalii rețetă—

Rasol de vaca cu sos de ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata

detalii rețetă—

Bucatele de pui cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri,

detalii rețetă—

Carne de vita cu usturoi si parmezan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la

detalii rețetă—

Friptura de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana,

detalii rețetă—

Tocanita cu clatite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10

detalii rețetă—

Piept de pui cu nucsoara si sunca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu

detalii rețetă—

Drob in crusta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de

detalii rețetă—

Rasol de miel la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in

detalii rețetă—

File de vita marinat in vin spumant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 13h:20m 

Morcovul si ceapa se taie felii, apoi se pun intr-un vas impreuna cu vinul spumant, cimbrul si frunza de dafin. Se

detalii rețetă—