Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Legume cu soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Legumele cu soia sunt excelente pentru post si sunt hranitoare si gustoase. Aveti nevoie de 1 conserva de fasole

detalii rețetă—

Chiftelute cu dovlecei, vinete si ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Chiftelutele cu dovlecei, vinete si ton sunt delicioase si usor de preparat. Puteti folosi ton din conserva, insa

detalii rețetă—

MAZARE LA CUPTOR CU MORCOVI SI CARTOFI PENTRU VEGETARIENI

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata si spala morcovii, cartofii si ceapa. Se pune mazarea 15 minute in apa rece ca sa se fragezeasca si sa

detalii rețetă—

Mazare sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se

detalii rețetă—

Dovlecei cu unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dovlecei cu unt si smantana dovleceii proaspeti se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cuburi.

detalii rețetă—

Fasole verde la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara. Se unge

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie marunt. Ardeiul gras se spala, se

detalii rețetă—

Spanac la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. Se poate folosi si

detalii rețetă—