Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Frigarui delicioase de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru frigarui delicioase de legume se pune uleiul intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul, boiaua

detalii rețetă—

Fasole verde scazuta cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de pastai

detalii rețetă—

Fasole facaluita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Fasole facaluita este o reteta veche romaneasca, dar care se bunura de mare popularitate chiar si atunci cand nu e

detalii rețetă—

Ardei scazuti cu sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul,

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu ciuperci si fulgi de ovaz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ardeii umpluti cu ciuperci sunt gustosi si extrem de simplu de preparat. Mai contin rosii, fulgi de ovaz, boia,

detalii rețetă—

Tocana de fasole boabe cu ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incinge uleiul si se caleste ceapa cu usturoiul 3-4 minute. Se adauga ardeii grasi si se mai lasa 3-4 minute,

detalii rețetă—

Ghiveci de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si

detalii rețetă—

Gulas Fiaker

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie,

detalii rețetă—

Ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se caleste ceapa taiata marunt in untura incinsa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de boia si ardeii taiati

detalii rețetă—

Mancarica de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata

detalii rețetă—

Ciuperci dupa reteta secuiasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si

detalii rețetă—

pasta cu branza FAGARAS

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe

detalii rețetă—

Tocanita de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile curatate se taie bucati, se sareaza, se inabusa cu ceapa calita in ulei. Se presara un virf de cutit de

detalii rețetă—