Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gulas de legume

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 50m 

Retete dietetice. Gulasul este una dintre mancarurile mele favorite. Picant, cu aroma subtila de chimen, poate fi

detalii rețetă—

Lasagna cu legume si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Reteta de lasagna cu legume si carne este foarte simpla. Urmand pasii acestei retete veti avea garantat un preparat

detalii rețetă—

Vinete umplute cu carne de porc si vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinete umplute cu carne de porc si vita este o reteta culinara delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de vinete

detalii rețetă—

Legume mexicane cu ficatei, cartofi si cotlet de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Spalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de

detalii rețetă—

Chop Suey cu porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Chop Suey cu porc este o reteta cu specific chinezesc. Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: amestec de

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza.

detalii rețetă—

Vinete umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Vinetele se taie in doua in lung si se sareaza. Partea indepartata se taie cubulete si se sareaza. Grasimea de porc

detalii rețetă—

Legume cu cotlet de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si

detalii rețetă—