Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Saratele fragede

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Saratelele sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa aperitive bune, pregateste saratele fragede.

detalii rețetă—

Cornulete cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se freaca bine untul cu zaharul si se incorporeaza smantana. Se adauga un praf de sare si faina, putin cate putin,

detalii rețetă—

Coronite cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in

detalii rețetă—

Gomboti cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata cartofii , se spala, se tai cubulete si se pun la fiert. Intre timp se spala prunele si se scot samburii.

detalii rețetă—

Baguette frantuzesti originale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:42m 

Apa se pune intr-un bol si se sfarma in ea drojdia. Intr-un alt bol mai mare se pune faina si amestecam in ea cu

detalii rețetă—

Placinte cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara aluatul traditional pentru placinte. Se umple placintele cu amestecul de sunca, ou si smantana, se

detalii rețetă—

Pogacele cu telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cartoful se curata si se fierbe in apa putin sarata, apoi se zdrobeste cu zdrobitorul de cartofi. Branza de oaie se

detalii rețetă—

Cornuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de

detalii rețetă—

Coltunasi umpluti cu spanac si maduva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

In apa fierbinte se dizolva bicarbonatul si se fierbe in ea spanacul pana devine moale. Dupa racire se stoarce de

detalii rețetă—

Paine din dovlecel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt

detalii rețetă—

Strudel de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se prepara aluatul de strudel din faina, faina „O”, otet, sare, galbenusuri si putina apa calduta.

detalii rețetă—

Strudel cu rubarba si sos de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se intinde pe masa si se presara cu faina o fata de masa mai mare. Se intind foietajele si se presara cu alune. Se

detalii rețetă—

Corn Cuib de Viespi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Faina se cerne intr-un vas, se adauga galbenusurile, sarea, drojdia dospita in putin lapte indulcit, laptele caldut

detalii rețetă—

Paine alba cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile de ou cu zahar, apoi se adauga miezul de nuca si ciocolata zdrobite, stafidele, celelalte, le

detalii rețetă—