Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa din carne de pui rasol cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina

detalii rețetă—

Supa de frecatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare. Se curata spuma de cate ori

detalii rețetă—

Supa traditionala din carne de vita

complexitate reteta Redusa 

Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se

detalii rețetă—

Consomme din carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa

detalii rețetă—

Supa din rasol de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele

detalii rețetă—

Supa de carne cu stafide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Rasolul se spala si se pune la fiert intr-o oala mare, cu multa apa race. Se fierbe descoperit doua ore, dupa oare

detalii rețetă—

Supa din rasol de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga

detalii rețetă—

Supa din carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga

detalii rețetă—

Supa concentrata de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi

detalii rețetă—