Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de branza cu sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema de branza cu sirop de zahar ars este delicioasa. Pentru a prepara acest desert aveti nevoie de lapte praf,

detalii rețetă—

Budinca de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara o budinca delicioasa de nuci, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: nuci (pisate si intregi),

detalii rețetă—

Orez cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune orezul intr-un vas cu un pahar de apa si se fierbe pe foc pana scade apa. Apoi se toarna peste el laptele,

detalii rețetă—

Orez cu caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Laptele se fierbe cu 40 g zahar, se adauga coaja de lamaie, un praf de sare, pastaia de vanilie taiata in doua si

detalii rețetă—

Budinca in doua culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana

detalii rețetă—

Prajitura cu fructe (cu caise, prune, sau piersici)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amestecati intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si freacati-le. Adaugati, alternativ, faina

detalii rețetă—

Orez cu lapte si dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In laptele clocotit se toarna orezul bine spalat si praful de vanilie, se lasa sa fiarba pina ce se umfla. Se

detalii rețetă—

Budinca de marmelada si biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, marmelada subtiata cu lapte, praful de biscuiti, praful

detalii rețetă—