Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cele mai simple fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Laptele, mierea, zaharul si untul se incalzesc putin la microunde pana se topesc. Se adauga 2/3 din faina

detalii rețetă—

Mini delicii cu miere si cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-un bol se amesteca nuca de cocos, migdalele macinate fin, mierea de albine, coaja de lamaie si un varf sare si

detalii rețetă—

Albinute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul cu zaharul si mierea pana devine cremos, adaugam ouale, vanilia, si amestecam bine. Adaugam

detalii rețetă—

Turta dulce berlineza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat ouale cu 2 linguri de apa fierbinte, apoi se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si mirodeniile. Se

detalii rețetă—

Fursecuri dulci cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt

detalii rețetă—

Turta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si

detalii rețetă—

Fursecuri cu miere si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma impreuna cu 80 gr de zahar si foarte putina sare. Se adayga apoi pe rand mierea, uleiul,

detalii rețetă—

Turta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca cu zaharul, pe foc mic, pana se topesc. Se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitie ouale pe

detalii rețetă—

Biscuiti cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun intr-un vas, pe foc mic, mierea cu zaharul si untul. Dupa ce s-au topit, se ia vasul de pe foc si se lasa la

detalii rețetă—

Covrigei cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca

detalii rețetă—

Piscoturi crocante cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste

detalii rețetă—

Turta dulce cu fulgi de ovaz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz,

detalii rețetă—

Iepurasi pentru Paste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin. Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri

detalii rețetă—

Cuburi cu miere si lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Etapa I: Se topeste mierea intr-o craticioara. Se inglobeaza mirodeniile si se lasa sa se racoreasca putin

detalii rețetă—