Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se cresteaza castanele si se pun apoi la fiert. Se curata apoi de coaja si se pun intr-un vas impreuna cu apa si

detalii rețetă—

Sufleu din gris cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert grisul in apa, dupa care se scurge, se spala si se pune la fiert in lapte si zahar vanilat. Dupa

detalii rețetă—

Sufleu de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem grisul cu laptele, se adauga zaharul si vanilia. Cand este gata fiert se amesteca si untul. Se lasa sa se

detalii rețetă—

Sufleu de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierbe grisul cu laptele,se adauga zaharul si vanilia.Cand este gata fiert se amesteca si untul.Se lasa sa se

detalii rețetă—

Sufleu cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune la fiert laptele cu zaharul; cind fierbe laptele se adauga faina de cartofi amestecata cu putin lapte rece

detalii rețetă—

Sufleu de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se

detalii rețetă—

Sufleu de mere cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cartofii, fierti in coaja, se curata, se rad, se inabusa in unt si se racesc. Se adauga zeama de lamiie si coaja

detalii rețetă—

Sufleu de lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Intr-un vas se pune la fiert, pe foc mic, laptele cu untul, zaharul si foarte putina sare. Cind incepe sa

detalii rețetă—