Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Scoici cu orez cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru scoici cu orez cu legume scoicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Se pune la fiert orezul in 3

detalii rețetă—

Peste in crusta crocanta, cu mamaliga la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune apa cu un praf de sare la fiert,si se prepara o mamaliga foarte tare. O luam de pe foc si o amestecam

detalii rețetă—

Peste cu sos de ansoa si oua fierte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina. Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu

detalii rețetă—

Linte rosie cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Lintea se spala in mai multe ape si se pune la fiert impreuna cu usturoiul intreg, foaia de dafin, sare si putin

detalii rețetă—

Creveti cu paste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Mai intai se pun pastele la fiert, eu am folosit spaghetti. Intr-o cratita se pune cateva linguri de ulei de

detalii rețetă—

Paella de marisco (de fructe de mare)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa,

detalii rețetă—

Midii fierte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru midiile fierte, ca si la raci, o prima conditie la pregatirea midiilor este ca ele sa fie cat se poate de

detalii rețetă—

Midii pescaresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe

detalii rețetă—

Pilaf de midii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in

detalii rețetă—

Crab umplut cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii

detalii rețetă—

Caracatita cu sos si macaroane scurte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

In primul rind se pune la fiert caracatita intr-o oala fara nici un pic de apa!!! Caracatita are mult lichid care

detalii rețetă—

Fructe de mare in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu lapte si putina zeama in care

detalii rețetă—