Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza calita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Varza se taie marunt. Legumele (ceapa, morcovii, gogosarul, rosiile) se curata si se toaca marunt (eventual la

detalii rețetă—

Varzuca de Bruxelles cu sos si bacon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Varza de bruxelles este delicioasa si usor de gatit. Este si aspectuoasa, asa ca nu iti ramane decat sa incerci

detalii rețetă—

Gratin de varza rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina

detalii rețetă—

Mancare de varza dulce cu sos alb si marar

complexitate reteta Redusa 

Pentru mancare de varza dulce cu sos alb si marar se taie varza in sferturi, se fierbe in apa clocotita cu sare, se

detalii rețetă—

Varza de Bruxelles la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru varza de Bruxelles la cuptor se fierbe varza cu multa apa, se scurge, se pregateste la fel cu conopida la

detalii rețetă—

Boboc de rata pe varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rata cu varza este o mancare cu sos, pe cand rata pe varza este o friptura cu garnitura pe varza, tot atat de bine

detalii rețetă—

Budinca de varza dulce cu sos alb sau cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul

detalii rețetă—

Varza dulce cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cit sa o cuprinda, se strecoara de

detalii rețetă—