Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mini Pizza Halloween

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mini Pizza Halloween este o reteta tematica delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de Haloween aveti nevoie de

detalii rețetă—

Pizza pentru Halloween

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pizza pentru Halloween este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de pizza aveti nevoie de aluat pentru

detalii rețetă—

Lasagna cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru lasagna cu branza aveti nevoie de foi de lasagna, ulei de masline, branza dulce de vaci, telemea, oua, unt,

detalii rețetă—

Macaroane cu cascaval sau telemea

complexitate reteta Redusa 

Pentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala

detalii rețetă—

Taitei cu branza telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare,

detalii rețetă—

Macaroane cu branza telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade.

detalii rețetă—

Cannelloni de primavara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se

detalii rețetă—

Spaghete cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb spaghetele, se pun la stors. Se taie sunca, ardeii, rosiile, ceapa bucatele. Se amesteca cu branza telemea

detalii rețetă—