Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Paine cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta de paine de casa, cu nuci si fructe uscate este pur si simplu delicioasa. Se prepara conform retetei

detalii rețetă—

Paine cu 4 tipuri de seminte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Painea cu 4 tipuri de seminte este nemaipomenita. Pentru a prepara aceasta paine de casa e nevoie de aluat pentru

detalii rețetă—

Degete de Halloween

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Degetele degetele de Halloween sunt adorate de copii. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de aluat de

detalii rețetă—

Aricei din aluat de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Ariceii din aluat de paine sunt foarte gustosi. Pentru aceasta reteta trebuie sa faceti intai un aluat de paine.

detalii rețetă—

Tortilla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau

detalii rețetă—

Painici cu usturoi si ceapa verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata

detalii rețetă—

Paine pufoasa cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Paine pufoasa cu lapte este o reteta simpla de paine de casa. Pentru a pregati aceasta reteta de paine aveti nevoie

detalii rețetă—

Paine de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pregatirea painii de casa incepe cu prepararea aluatului. Dizolvam drojdia in 200 g de apa calduta, amestecam cu 4

detalii rețetă—

Paine in ghiveci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Masurati 125 g faina si framantati cu 75 g apa calduta in care ati dizolvat drojdia proaspata. Obtineti o

detalii rețetă—

Painica umpluta, By Jamie Oliver

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am

detalii rețetă—

Chifle cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru chifle cu lapte se face un aluat la rece ca pentru painea cu lapte. Dupa ce a crescut, nu insa complet, se

detalii rețetă—

Placinte cu aluat de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Preparam o baza de aluat de paine clasic cu drojdie pe care il intindem intr-o tava, il ungem cu smantana, il

detalii rețetă—

Paine cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Se amesteca drojdia cu zaharul, o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie

detalii rețetă—

Impletitura cu seminte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, 2 linguri de faina si 2 de lapte pana se obtine un aluat care se lasa

detalii rețetă—