Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de capere si ansoa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul

detalii rețetă—

Pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si

detalii rețetă—

Sos cald de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul cald de mustar se face foarte simplu si este foarte delicios. Pentru acest sos aveti nevoie si de un pahar de

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos pentru creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se introduc intr-un vas toate ingredientele, in afara de mustar. Se pune vasul pe foc in alt vas cu apa fierbinte

detalii rețetă—

Sos remulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se taie marunt prazul sau ceapa verde, se caleste, se frige in continuare cu sunca taiata felii. Se adauga mustar

detalii rețetă—

sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Intr-un castron se amesteca smantana cu mustarul si cu putina sare,se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.

detalii rețetă—

Sos pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prepara maioneza din 3 oua si 1/2 pahar ulei, adaugand cate putin ulei, apoi se amesteca cu iaurtul, mustarul si

detalii rețetă—

Sos de sardele cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata sardelele de oase,se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar.Se amesteca separat

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tare,trei galbenusuri crude si 250ml ulei.Se adauga

detalii rețetă—

Sos de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb 2 oua rascoapte. Se da galbenusul prin sita, se pune o lingurita de mustar, un galbenus crud, sare, putina

detalii rețetă—

Sos de mustar cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca 2-3 lingurite de mustar, cu o lingurita de zahar pisat, si se freaca, turnand 100 gr. ulei, picatura cu

detalii rețetă—