Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de mustar ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa

detalii rețetă—

Sos de tarhon pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de

detalii rețetă—

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de

detalii rețetă—

Sos chinezesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face un rintas din ulei si faina, care se stinge cu o ceasca de supa. Se adauga mustarul si bulionul, amestecind

detalii rețetă—