Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos pentru friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se

detalii rețetă—

SOS BRUN(SPANIOL)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la foc moderat in cuptor. Morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si

detalii rețetă—

Sos Marinara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate

detalii rețetă—

Sos pentru pireuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu

detalii rețetă—

Sos pentru piure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca apa cu sare si cu pasta de rosii, se dau in 2-3 clocote, se adauga usturoiul si mararul tocate,se ia

detalii rețetă—

Sos de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau cojile de la 15-20 de raci fierti; se piseaza si se freaca cu 200 grame de unt proaspat. Se pun la fiert cu

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, cateva cozi de patrunjel, putin

detalii rețetă—

Sos de pui cu oregano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min. Se pun, pe rand,

detalii rețetă—

Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se

detalii rețetă—

Sos de rosii picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine ingredientele si se lasa la foc zece minute

detalii rețetă—

Sos Tabasco

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca ardeii in otet, la foc mediu. Se pune sarea si se mai lasa cinci minute. Se ia vasul de pe foc si dupa

detalii rețetă—

Sos Tabasco cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se amesteca ardeii si usturoiul cu o cana de apa. Se tine vasul pe foc pina cind ardeii au fiert. Se paseaza

detalii rețetă—

Sos dulce acrisor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca otetul, zaharul, sosul de rosii si apa. Se pune vasul pe foc la fiert. Se adauga amidonul si se

detalii rețetă—

Sos de rosii condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine ingredientele si se lasa la temperatura camerei 20 de minute. Se garnisetse cu brinza rasa.

detalii rețetă—