Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Pesto Rosso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pun dafinul, usturoiul, alunele si brinza in blender. Se adauga sosul de lamiie si se amesteca pina se formeaza

detalii rețetă—

Sos de migdale spaniol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pun migdalele pe o tava si se lasa 8 - 10 minute la copt. Se lasa apoi sa

detalii rețetă—

Sos de migdale mexican

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se soteaza ceapa si usturoiul, la foc mediu, pina cind ceapa se inmoaie. Se amesteca incontinuu, adaugindu-se toate

detalii rețetă—

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se

detalii rețetă—

Sos caramel sau sos de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rumeneste zaharul intr-o tigaie smaltuita, pina ce capata o culoare galbuie-rosiatica. Se stinge cu apa. Se lasa

detalii rețetă—

Sos delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Din galbenusuri, mustar, sare, ulei, lamiie, se face o maioneza nu prea grasa care se amesteca pina la omogenizare

detalii rețetă—

Sos cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face o maioneza nu foarte grasa din galbenus de ou, ulei, mustar, sare, zeama de lamiie, se amesteca si

detalii rețetă—

Sos ostropel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin,

detalii rețetă—

Sos de rosii si usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Rosiile se fac suc de rosii. Usturoiul curatat si ardeii iuti se dau, cu simburi, prin masina de tocat. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa

detalii rețetă—

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Acest sos se poate prepara cu ciuperci proaspete sau uscate. In primul caz, ciupercile tocate marunt se pun in

detalii rețetă—

Sos de smintina cu mustar si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita

detalii rețetă—