Retete "creme"


Cremes cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam faina cu margarina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, adaugam 2 oua si 1-2 linguri de smantana

detalii rețetă—

Cremes Somogyi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Foaie: batem spuma 10 dkg de zahar pudra, 2 galbenusuri si 5 dkg de margarina. Amestecam 20 dkg de faina cu ½

detalii rețetă—

Cremes Kiev

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Framantam faina, zaharul, margarina, praful de copt, 4 galbenusuri si lingura de smantana (poate fi si mai multa

detalii rețetă—

Tort aperitiv

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta. Pentru a prepara acest aperitiv, trebuie sa pregatim trei feluri de

detalii rețetă—

Creme caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

1. Pentru caramel se topesc la foc moale 100 g zahar, se inglobeaza 2 linguri de apa si sucul de lamaie. 2.

detalii rețetă—

Amaretto Creme Brulee

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se pregateste cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius, si se aseaza gratarul pe mijlocul cuptorului, pe cat

detalii rețetă—

Tort aperitiv cu patru creme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem

detalii rețetă—

Prajitura cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca.

detalii rețetă—

Cremes cu biscuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

1.5 l lapte se pun la fiert cu 5 linguri zahar si zaharul vanilat. Se freaca cele 5 galbenusuri cu 5 linguri de

detalii rețetă—

Creme a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de

detalii rețetă—

Cremes nemtesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu

detalii rețetă—

Choux a la creme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune sa fiarba intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de

detalii rețetă—