Aperitive

categorii rețete
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Branza de vaci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam

detalii rețetă—

Prajitura cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si

detalii rețetă—

Cascaval cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana.

detalii rețetă—

Crema de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face maioneza din ou si ulei adaugandu-se sare, piper si 2 linguri de mustar. Branza se zdrobeste cu mixerul si

detalii rețetă—

Brinza dulce cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca ingredientele cu mxerul pina devin o masa omogena. Se serveste pe felii subtiri de piine prajita sau se

detalii rețetă—

Dovlecel cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu brinza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin,

detalii rețetă—