Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Branza de vaci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam

detalii rețetă—

Chiftelute (piftelute) din orez cu mozzarella

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

am fiert 125 g orez cu bobul marisor si lipicios(arborio), adaugand la fiert cate putina apa clocotita si o frunza

detalii rețetă—

Balmus traditional

complexitate reteta Redusa 

Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva

detalii rețetă—

Branza topita cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru branza topita cu smantana se pune laptele la fiert, se adauga branza de vaci la scopt, o stoarcem in tifon,

detalii rețetă—

Cascaval de casa din branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru cascaval de casa din branza de oi se pune laptele in cratita la fiert, apoi, cand aproape da sa fiarba,

detalii rețetă—

Aperitiv cu branza si ardei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu branza si ardei, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza,

detalii rețetă—

Pasta de branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.

detalii rețetă—

Tartine cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se ung feliile de paine cu unt si se asaza felii de branza mari. Se garniseste apoi tartina cu felii de ou fiert,

detalii rețetă—

Gogosele din gris si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca brinza dulce cu brinza sarata, se adauga peste branza smantana, mararul tocat fin, un ou fiert tare si

detalii rețetă—

Brinza dulce cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca ingredientele cu mxerul pina devin o masa omogena. Se serveste pe felii subtiri de piine prajita sau se

detalii rețetă—

Rulada cu brinza si marar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina. Se amesteca bine sa nu

detalii rețetă—