Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Budinca de paine cu sunca si branza (bread pudding)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Budinca de paine cu sunca si branza (bread pudding) se prepara incredibil de usor si este o masa delicioasa,

detalii rețetă—

Aperitiv de sarbatoare cu crema de branza Ceva Fin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Trebuie sa incercati aceasta reteta de aperitive de sarbatoarecu branza: cornete pufoase de paine umplute cu o

detalii rețetă—

Smorgastarta (Tort aperitiv)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Smorgastarta (Tort aperitiv) este o reteta culinara deosebita, perfecta pentru a fi servita la diferite ocazii

detalii rețetă—

Sandwich Corabioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sandwichul Corabioara este un aperitiv rapid si haios salam si cascaval. Peste felia de paine se pune cascaval si

detalii rețetă—

Bruschete aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.

detalii rețetă—

Paine cu usturoi si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ungem feliile de paine cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc

detalii rețetă—

Rulouri cu parmezan si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Eu aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia

detalii rețetă—

Mozzarella impachetata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu). Cu o

detalii rețetă—

Cosulete cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Drojdia se dizolva in laptele caldut, se adauga untul topit (abia caldut si el, nu fierbinte!) si zaharul. Se pune

detalii rețetă—

Tartine cu branza de vaci si sunca

complexitate reteta Redusa 

Pentru tartine cu branza de vaci si sunca pe felii de paine foarte subtiri puneti:- branza de vaci, frecata cu

detalii rețetă—

Crutoane cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se ung feliile de paine cu un strat subtire de unt, iar deasupra se asaza feliile de cascaval. Se introduc in

detalii rețetă—

Tartine cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se ung feliile de paine cu unt si se asaza felii de branza mari. Se garniseste apoi tartina cu felii de ou fiert,

detalii rețetă—

Papara de paine cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu

detalii rețetă—

Paine cu cascaval si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina

detalii rețetă—