Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pizza cu foetaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si

detalii rețetă—

Omleta cu branza servita cu mamaliguta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat ouale in bol peste care se adauga sarea si branza in bucatele micute dupa care se face mamaliguta care se

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Franzelute (muffins) cu migdale si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se

detalii rețetă—

Omleta cu raci sau cu langusta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o omleta simpla peste care se presara gaturi de raci fierti si curatati. Se ruleaza, se pune pe farfurie,

detalii rețetă—

Omleta cu peste si sos de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton

detalii rețetă—

Oua italienesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu

detalii rețetă—

Omleta cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg bine si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se bat ouale intregi

detalii rețetă—

Ochiuri pe rosii cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune smintina sa clocoteasca si se pun feliile de rosii taiate rotund, se mai lasa putin si peste fiecare felie

detalii rețetă—

Oua in rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scobesc rosiile si se pune sare peste ele. Se umplu cu ouale fierte si tocate impreuna cu albusul, amestecate cu

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se umple un cornet cu piure de cartofi. In farfuria care merge la cuptor se toarna cu cornetul rinduri unele peste

detalii rețetă—

Salata de ceapa cu peste si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3

detalii rețetă—

Omleta cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un castron se bat bine ouale cu smintina, sarea si piperul. Untul se topeste intr-o tigaie si cind este bine

detalii rețetă—