Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta "maninci si nu te saturi!"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii(si acestea taiate

detalii rețetă—

Omleta "pizza"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca

detalii rețetă—

Oua umplute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru

detalii rețetă—

Omleta cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in

detalii rețetă—

Oua moi in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de apa. Intr-un vas, se pun sosul

detalii rețetă—

Omleta taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se sparg intr-o farfurie adinca, se adauga ingredientele de mai sus si se bat bine cu furculita. Se toarna in

detalii rețetă—

Cas cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale

detalii rețetă—

Oua moi cu crochete de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale 5-6 minute. Se pun ouale curatate pe acelasi platou cu crochetele. Se toarna sosul deasupra. Sosul

detalii rețetă—

Oua fierte tari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 12m 

Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l,

detalii rețetă—

Oua moi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3

detalii rețetă—

Oua cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb ouale tari, se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu pasta de peste. Se umplu albusurile,

detalii rețetă—

Omleta indiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Oua fierte cleioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 7m 

Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale

detalii rețetă—