Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua benedict cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aveti nevoie de oua, paine, cascaval, bacon, condimente, cartofi, ceapa, patrunjel si ulei.

detalii rețetă—

Oua umplute cu pate Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc,

detalii rețetă—

Omleta cu malai si branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa, se pun 50 g branza rasa, mararul si

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua pentru aperitiv

complexitate reteta Redusa 

Pentru rosii umplute cu oua se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se

detalii rețetă—

Salata beuf cu oua

complexitate reteta Redusa 

Pentru salata beuf cu oua se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza si smintina . Se sareaza si

detalii rețetă—

Tartine cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceste tartine cu oua se prepara rapid si simplu. Pentru prepararea acestui aperitiv cu oua, mai aveti nevoie de

detalii rețetă—

Omleta in spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit.

detalii rețetă—

Ou umplute cu ceapa si vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se

detalii rețetă—

Snitele de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem

detalii rețetă—

Conopida pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua

detalii rețetă—

Omleta cu malai si brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. brinza rasa, mararul

detalii rețetă—

Salata boeuf cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smintina. Se sareaza si condimenteaza dupa

detalii rețetă—