Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 

Omleta cu ceapa verde este un mic dejun de primavara delicioas si hranitor.

detalii rețetă—

Chifle cu oua jumari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de chifle, unt, oua,

detalii rețetă—

Frittata cu carnati si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Frittata cu carnati si ceapa este o reteta usor de preparat. O gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu

detalii rețetă—

Omleta cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat ouale, se adauga laptele si doua linguri de verdeata tocata marunt: ceapa verde, marar, patrunjel, sare. Se

detalii rețetă—

Oua cu rosii si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta

detalii rețetă—

Omleta milaneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Omleta milaneza este o reteta potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, ceapa, verdeata.

detalii rețetă—

Omleta cu sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sparanghelul se curata, se fierbe si se strecoara. Cozile de ceapa verde se calesc in 20 g unt, se adauga faina si

detalii rețetă—

Scrob cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca ceapa cu tot cu codite si se rumeneste usor in unt, amestecand tot timpul. Apoi se toarna ouale batute, cu

detalii rețetă—

Oua brailene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga

detalii rețetă—

Oua cu ceapa, usturoi, verdeata si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si

detalii rețetă—

Oua ochiuri pe pat de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fac in cuptor Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati. Ambele

detalii rețetă—

Rulade de omleta cu crema de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita,

detalii rețetă—