Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta simpla cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Omleta simpla cu ciuperci este un aperitiv delicios si sanatos. Ouale se spala. Ciupercile proaspete se curata, se

detalii rețetă—

Ochiuri cu ciuperci la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece.

detalii rețetă—

Oua cu sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de

detalii rețetă—

Oua umplute picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele

detalii rețetă—

Oua umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb ouale tari, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua in lat, si se taie putin si din capetele

detalii rețetă—

Oua umplute cu sardele de Lissa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca

detalii rețetă—

Oua umplute picante - in aspic

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua in lat si se taie putin si din capetele

detalii rețetă—

Chec aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina, faina, piperul si se

detalii rețetă—

Rosii umplute cu pasta de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura

detalii rețetă—

Oua rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pentru inrosit, se aleg oua proaspete. Pentru a verifica prospetimea, se scufunda ouale intr-un vas cu apa. Se aleg

detalii rețetă—

Oua umplute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru

detalii rețetă—