Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua moi delicioase in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua moi in sos de rosii se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ouale cu sos picant si usturoi este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se caleste

detalii rețetă—

Ochiuri delicioase cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru ochiuri delicioase cu sos de rosii se pregatesc ochiurile la capac. In loc de smantana insa, se toarna

detalii rețetă—

Oua in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se

detalii rețetă—

Ochiuri cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga

detalii rețetă—

Oua cu branza in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita,

detalii rețetă—

Oua moi in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de apa. Intr-un vas, se pun sosul

detalii rețetă—