Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua cu sos picant si patrunjel

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina,

detalii rețetă—

Oua umplute cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile

detalii rețetă—

Ochiuri cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Smantana se pune intr-un vas mic, care se asaza pe foc. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga sare si ouale

detalii rețetă—

Omleta cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline

detalii rețetă—

Oua umplute cu brinza garnisite cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o

detalii rețetă—

Oua cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si

detalii rețetă—