Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina,
detalii rețetă—Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile
detalii rețetă—Smantana se pune intr-un vas mic, care se asaza pe foc. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga sare si ouale
detalii rețetă—Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina
detalii rețetă—Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline
detalii rețetă—Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o
detalii rețetă—Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe