Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta de ou si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea

detalii rețetă—

Gogosele din albus de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in

detalii rețetă—

Oua moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat bine albusurile cu telul pana se obtine o spuma tare. Intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, se

detalii rețetă—

Omleta cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina

detalii rețetă—

Omleta cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Amestecam castanele cu zahar pudra si zahar vanilat, apoi cu galbenusurile de ou. Batem albusurile cu putina sare,

detalii rețetă—

Oua umplute cu sunca si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul si se da prin sita. Se

detalii rețetă—