Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rosii umplute cu prosciutto

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rosiile umplute cu prosciutto este o reteta aperitiv excelenta pentru micul-dejun. Ingredientele sunt: rosii,

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua fierte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea,

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua fierte tari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se taie

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se spala rosiile, se sterg bine, se taie capacelul si se scobesc cu o lingura. Se sareaza in interior si se lasa sa

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pune deasupra sare, piper si

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si

detalii rețetă—