 
					Aluatul pripit se prepara ca in reteta aceasta. Se toarna cu cornetul pe o tava unsa gogosele de marimea unei masline mari....
Gogosi umplute din aluat pripit 
					Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se...
Gogosi pripite cu cartofi 
					Se amesteca bine toate ingredientele, inafara de faina. Se adauga apoi faina in ploaie si se framanta un aluat mai moale. Se...
Minciunele 
					Se pun la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la racit apoi...
Gogosi frantuzesti 
					Untul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie....
Gogosi vieneze cu nuci si stafide 
					Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se...
Gogosi frantuzesti 
					Reţetă de preparare a papanaşilor. Se separa galbenusurile de albusuri, Uleiul se pune la incins. Se amesteca intr-un...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza 
								Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu...
Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti 
								Se amesteca ouale cu zaharul si faina, se adauga praful de copt si sarea. Se obtine o compozitie asemanatoare cei de clatite....
Gogosi pripite 
								Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se...
Inele cu branza si gem 
					Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat...
Gogosele din aluat 
					Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma....
Galuste din branza de vaci 
					Reţetă de preparare a papanaşilor.Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la...
Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti 
					Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se freaca bine pana se omogenizeaza. Se adauga apoi 150 gr de faina,...
Reţetă de preparare a papanaşilor fierti 
					100 gr unt se pun pe foc impreuna cu un pahar de lapte. Se adauga faina si se amesteca repede, apoi se ia de pe foc si se mai...
Choux a la creme 
					Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in apa. Aluatul se pune la crescut, apoi se formeaza gogosele mici, care se prajesc in...
Gogosele pripite 
					Se pune la fiert un litru de apa cu un praf de saresi se toarna faina in ploaie cand apa incepe sa clocoteasca. Se amesteca...
Gogosele fara ou 
					 
					Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele, gramajoare de...
Crafle molsovenesti cu dulceata 
					Laptele se pune la fiert impreuna cu doua linguri cu unt si se lasa sa dea in clocot. Se toarna apoi treptat faina si se...
Gogosele cu cascaval 
					Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care...
Gogosi din branza de vaci 
					Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot, se adauga malaiul in ploaie. Dupa ce a fiert, se adauga faina de...
Gogosi moldovenesti cu prune 
					Intr-un vas se pun untul, apa, zaharul si sarea la fiert. Dupa ce au dat in clocot, se toarna in ploaie faina si se amesteca...
Gogosi cu unt 
					Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.
Coltunasi cu branza la cuptor 
					Se fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa...
Coltunasi cu cartofi 
					Spanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus...
Coltunasi cu spanac 
								coltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cirese 
					Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina,...
Coltunasi cu branza sau carne 
								Drojdia se dizolva in apa calduta si se pune in mijlocul fainii,unde am facut o gropita, se adauga ouale batute putin,...
Gogosi cu Finetti 
								Gogosile sunt un desert minunat, mai ales ca putem prepara si gogosi de post. Nu sunt deloc greu de preparat si sunt delicioase!
Gogosi de post 
					Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte cu zahar....
Gogosele de orez cu nuca 
					Reţetă de preparare a papanaşilor. Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat...
Reţetă de preparare a papanaşilor din branza de vaci prajiti 
					Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca...
Perisoare din branza si cartofi 
					Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca...
Reţetă de preparare a papanaşilor fierti de branza 
								Curatam, taiem cubulete si punem la fiert cartofii.Spalam prunele, le taiem in jumatate si scoatem samburii. Le presaram cu...
Galuste cu prune 
					Drojdia se dizolva intr-o lingura de apa calduta, adaugand si o lingurita de zahar si se lasa la crescut. Separat, se...
Gogosi rapide 
					Se prepara un aluat pripit din ingredientele indicate, intr-o tigaie adanca sau intr-un tuci, se incinge mult ulei, se ia cu...
Gogosele cu cacao 
					Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se...
Gogosi pripite 
					Se face umplutura: se pun nucile intr-o oala, se amesteca cu laptele, vanilia si cu zaharul si se pun pe foc foarte mic. Se...
Coltunasi cu nuci 
					Se spala visinele si li se scot samburii. Se storc bine fructele si se pastreaza sucul. Se intinde foaia de aluat, se taie...
Coltunasi cu visine 
					Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun niste forme...
Gogoase cu nuca 
								Se bat albusurile si se adauga celelalte ingrediente uscate: zaharul, faina, praful de copt. Dupa care se amesteca cu mixerul...
Briose cu ciocolata 
					 
					repara maia din 100 ml de lapte caldut, drojdie sfaramata, 40 g de faina si putin zahar. Amesteca bine galbenusurile cu 20 g...
Gogosi carnaval 
					Se incalzesc putin 3 dl lapte, adaugam in el 30 g drojdie sfaramata si 1 lingura de zahar pudra. Cand drojdia dospeste,...
Gogosi cu fundite 
					 
					Drojdia se pune la dospit cu lapte. Se cerne faina (de 2 feluri), se pune galbenusul, drojdia dospita si lapte atat cat sa...
Placinta cu prune si mac 
					 
					Uniformizam iaurtul, adaugama spuma de oua, faina, zaharul pudra, praful de copt, uleiul, zaeama si coaja rasa de portocala....
Gogosi cu iaurt si fructe 
					Cartofii fierti se zdrobesc, adaugam faina, galbenusurile, sarea, drojdia dospita in lapte si untul. Toata compozitia se...
Gogosi cu cartofi 
					
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori