Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Fasole verde ardeleneasca cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru fasole verde ardeleneasca cu smantana fasolea verde proaspata se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare,

detalii rețetă—

Vinete si dovlecei in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru vinete si dovlecei in aluat se amesteca faina si sarea, se adauga galbenusul de ou, berea si sosul Tabasco.

detalii rețetă—

Oua cleioase cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute

detalii rețetă—

Mancare de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben. Turnam in supa,

detalii rețetă—

Ragu de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox.

detalii rețetă—

Piramida de legume cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem legumele, adaugandu-se pe rand, in functie de timpul de fierbere necesar fiecarui sortiment. Odata ce-s

detalii rețetă—

Fasole verde cu unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se

detalii rețetă—

Conopida cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare. Dupa fierbere se inlatura cozile

detalii rețetă—

Dovlecei cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare.

detalii rețetă—

Telina cu smintina si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se spala telinele, se curata de coaja si se taie taitei. Se pun apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20

detalii rețetă—