Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancarica de urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8

detalii rețetă—

Ghiveci picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper,

detalii rețetă—

Conopida gratinata cu cartofi si sunculita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prajim sunculita si usturoii pe care ulterior ii eliminam. Intre timp ungem un vas in care punem conopida si

detalii rețetă—

Clatite cu spanac si ricotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam si laptele cu faiana. Batem bine de tot. Incingem bine o cratita si

detalii rețetă—

Mancare scazuta de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pregatim un piure de spanac. Alegem spanacul proaspat, taiem coditele, il spalam foarte bine in mai multe ape, apoi

detalii rețetă—

Fasole cu soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegem cu o seara inainte, 350 g de fasole uscata, apoi spalam bine si inmuiem in 1,2 litri de apa. A doua

detalii rețetă—

Ardei umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe

detalii rețetă—

Mancare de urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegem urzicile si le spala. Apoi le tocam marunt si le punem intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca

detalii rețetă—

Spanac romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare,

detalii rețetă—

Spanac a la comtesse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci

detalii rețetă—

Urzici cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem urzicile, le spalam in mai multe ape reci, se toaca marunt si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu o

detalii rețetă—

Urzici cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se

detalii rețetă—

Conopida cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Desfacem conopida, buchetele. 0 fierbem in apa cu sare, 5-6 minute. O lasam sa se scurga. Incingem ulei

detalii rețetă—

Vinete cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg

detalii rețetă—