Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciuperci cu unt, verdeata si cascaval

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 

Ciuperci la cuptor cu unt, verdeaţă şi crustă aurie de caşcaval. Se pot servi ca aperitiv, fel principal sau

detalii rețetă—

Dovlecei si vinete pane

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

detalii rețetă—

Snitele de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. Aceasta reteta cu dovlecei este indicat sa o

detalii rețetă—

Pizza de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se dizolva drojdia in apa si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca. In acest timp se fierb

detalii rețetă—

Snitel din legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru snitel din legume 250 g cartofi se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se decojesc si se

detalii rețetă—

Snitel de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru snitelul de legume se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara

detalii rețetă—

Snitel de soia cu ghimbir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta cu soia se prepara foarte usor. Este o mancare ide post pentru care aveti nevoie de soia, ghimbir,

detalii rețetă—

Snitel din gulii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata 700 g gulii fragede, se spala si se taie in felii de cca 1cm. Se pun intr-un vas emailat si se

detalii rețetă—