Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Macrou cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la

detalii rețetă—

Filet de somon cu cartofi si dovlecei,in pergament

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie felii subtiri . Feliile de cartofi se oparesc cinci minute

detalii rețetă—

Somon la tava cu masline, fasole verde, ansoa si rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Curatati fasolea verde, inmuiati-o in apa clocotita cu sare, pana se inmoaie si scurgeti-o. Puneti-o apoi intr-un

detalii rețetă—

Sardine umplute, la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt.

detalii rețetă—

Placinta cu peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau la treapta a 8-a la cel pe gaz. Puneti cartofii curatati si taiati

detalii rețetă—

Rasol de salau cald

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. Inainte de a se

detalii rețetă—