Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salau cu carne afumata in sos de Riesling

complexitate reteta Redusa 

Pentru salau cu carne afumata in sos de Riesling pestele se curata si se acreste. Carnea afumata se taie in cuburi

detalii rețetă—

Hering la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Heringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul

detalii rețetă—

Morun la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se

detalii rețetă—

Crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun

detalii rețetă—

Somon fript intreg, in ierburi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Luati un somon frumos si proaspat, asezonati-l atat in interior, cat si in exterior, frecati-l cu ulei de masline

detalii rețetă—

Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se iau fileurile, se spala se usuca cu un servet. Se ung cu ulei si zeama de lamaie, se pun deasupra cateva

detalii rețetă—

Friptura cu somon si sparanghel prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se

detalii rețetă—

Friptura de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala in mai multe ape, se taie capetele si cozile, si

detalii rețetă—

Salau in sos de Riesling

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pestele se curata si se acreste cu lamiie. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apoi se pun la

detalii rețetă—