Sosul de marar cu smantana da mancarii un gust deosebit. Pentru prepararea acestui sos vem nevoie de unt si faina.
Sos de marar cu smantana si lapteReteta de sos de marar cu ou este foarte delicioasa. Inainte de a se servi se adauga putin otet de vin.
Sos de marar cu ou si fainaSosul maioneza economic se pregateste simplu si rapid. Aveti nevoie de o cana de lapte indoit cu apa si de faina.
Sos de maioneza economicSosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata marunt.
Sos de ou cu castraveteSosul de mustar este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie de mustar, putin otet si zeama de lamaie.
Sos de mustar cu lamaieSosul de mustar cu tarhon este foarte gustos iar timpul de pregatire este foarte scurt. Se poate servi la rasol.
Sos delicios de mustar cu tarhonMujdeiul de usturoi se pregateste foarte repede si este foarte delicios mai ales la preparatele din peste.
Mujdei rapid de usturoiSosul de usturoi da o aroma deosebita mancarii. Pentru acesta aveti nevoie de boia de ardei si un galbenus.
Sos de usturoi cu boia de ardeiReteta maioneza cu smantana se realizeaza foarte repede si usor. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, smantana groasa,...
Sos maioneza cu smantanaSosul maioneza cu mustar se lucreaza ca si maioneza simpla si se pregateste foarte repede. Aveti nevoie de oua, smantana,...
Sos maioneza cu mustarSosul maioneza cu tarhon se pregateste foarte repede, se face un sos maioneza iar la sfarsit se adauga cateva frunze de tarhon.
Sos maioneza cu tarhonReteta sos picant cu verdeturi este foarte simpla si la indemana oricui. Se pregateste o maioneza in care adaugam verdeturile.
Sos picant cu verdeturiSosul tartar este delicios. Pentru a prepara acest sos tartar aveti nevoie de ou, ulei, otet, arpagic, capere.
Sos tartar rapidSosul cu maioneza este foarte gustos iar pregatirea lui ia doar cateva minute. Pentru aceasta reteta de sos aveti nevoie de 3...
Sos de maionezaSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareSos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt: iaurt,...
Sos tzaziki cu castraveti muratiTocanita de ciuperci este o delicioasa mancare de post. Pentru aceasta reteta de tocanita de post aveti nevoie de o ceapa,...
Tocanita de ciuperciSosul de vanilie poate fi servit la budinci sau alte dulciuri. El contine urmatoarele ingrediente: lapte, zahar, galbenusuri,...
Sos dulce cu baton de vanilieSosul de cafea poate fi servit la budinci sau alte dulciuri. El contine urmatoarele ingrediente: lapte, zahar, galbenusuri,...
Sos cu gust de cafeaSosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.
Sos de zahar ars cu lapteSosul de zmeura este o reteta de sos dulce. Pentru realizarea sosului ingredientele sunt: zmeura, zahar, galbenusuri si vin.
Sos de zmeuraPentru a realiza un sos de miere, sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, fructe la alegere si apa.
Sos de miereRagu este un sos simplu de preparat dar si foarte gustos. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte...
Ragu simpluAceasta salsa se prepara usor si rapid. Gasiti aceasta reteta de salsa pe culinar.ro, alaturi de alte retete de sosuri...
Salsa picantaAcest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele...
Sos de tomateSosul de rosii este usor de preparat. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu sosuri.
Sos curry de rosiiSe rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o ora,...
Sos MadeiraSe caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri de faina....
Sos pentru vanatSe amesteca galbenusurile batute cu zaharul si se pune pe bain-marie, pana se ingroasa si devine albicios. Se adauga apoi...
Sos SabayonSe taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se adauga sare,...
Sos SoubiseSe taie carnea cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina, ceapa si usturoiul, taiate cat...
Sos bolognezSe topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile taiate felii...
Sos VelouteSe topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare, piper,...
Sos bechamelSe incalzeste untul si se pun costitele la prajit pe foc mic, impreuna cu zarzavatul curatat si taiat feliute. Se amesteca...
Sos spaniolSe pun toate ingredientele intr-un vas, apoi se fierb, amestecand continuu. Separat, se amesteca zeama de la 1 lamaie cu 50...
Sos englezescSe toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea mai mare...
Maioneza din branza de vaciSe pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul, coriandrul si...
Sos curryHreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa care se...
Sos de hreanMenta se curata si se spala. Se amesteca in mixer pana se formeaza o pasta omogena, apoi se adauga apa rece, sare, usturoi,...
Sos de mentaArdeii iuti impreuna cu sarea se macina intr-o piulita de lemn. Se adauga seminte de coriandru, cele de chimen, zeama de...
Sos pasta de currySe amesteca sucul de lamaie cu usturoiul zdorbit, se adauga piperul negru si rosu si se potriveste la gust de sare dupa care...
Condimente iutiMarginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se...
Sos vanatorescSe pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama...
Sos vanatoresc din carne de vaca si iepureCoacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se amesteca intr-un...
Sos de coacazeHreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu...
Sos de hreanSe pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de...
Sos din rosiiSe toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul. Se adauga...
Sos picantResturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de...
Sos picant cu piperMaioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari, tocate...
Sos remouladSe toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se...
Sos vinegretaCiupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama...
Sos de ciuperciRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiConopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul...
Chiftele din conopidaRetete dietetice. Ne place compotul facut in casa, cu fructe mai putine si mult lichid care sa nu fie prea dulce.
Compot de ciresePerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataAceasta reteta de tort Dobos prezinta ingredientele suficiente pentru 8-10 foi, dar daca le taiati in doua veti obtine 16-20...
Tort Dobos cu 10 foiAveam cateva chifle si pentru ca nu se mancau si nici sa le arunc nu vroiam, am pregatit aceasta budinca cu fructe care a...
Desert budinca din chifle cu fructe de sezonDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa